Peizerweg 75 GRONINGEN

vraagprijs

€ 275.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte91 m²
EnergielabelC
Bouwperiode1940
SFEERVOLLE JAREN DERTIG WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GROTE ZONNIGE TUIN OP HET NOORDWESTEN (21m x 10m) MET 2 BERGINGEN EN EEN ACHTEROM.

Geheel gemoderniseerde woning met onder andere glad gestucte wanden en een nieuwe keuken en badkamer. Alles met behoud van de authentieke elementen zoals bijvoorbeeld de typisch jaren dertig paneeldeuren, openslaande tuindeuren en hoge plafonds. Verder is de hele woning voorzien van geïsoleerde beglazing.

De woning is rustig gelegen aan een ventweg voor bestemmingsverkeer.

Gelegen op een perfecte locatie, op loopafstand van het winkelcentrum Westerhaven, Stadscentrum, Centraal Station, Stadspark en basisvoorzieningen zoals scholen en kinderopvang. Verder zijn de uitvalswegen A7 en A28 binnen 5 minuten te bereiken.

Kortom deze woning is helemaal af en is zeer de moeite waard om te bekijken!

Indeling
Entree met tochtportaal, centrale ruime hal met Portugese tegels, trapkast met wasmachine- en droger opstelling en een toilet met fonteintje. Sfeervolle ruime zonnige woonkamer voorzien van een eiken houtenvloer van ca. 40m2 met openslaande deuren naar de tuin en een open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Aan de achtergevel twee slaapkamers, beide kamers zijn voorzien van openslaande deuren naar de tuin en één slaapkamer met toegang naar een moderne badkamer voorzien van bad, inloopdouche, vloerverwarming en een wastafelmeubel. Aan de voorkant van de woning is nog een grote slaapkamer.

Bijzonderheden
• Let op; het betreft een vanaf prijs!
• Onderhoud binnen- en buiten in zeer goede staat;
• Geheel voorzien van geïsoleerde beglazing;
• Woonkamer voorzien van een eiken houtenvloer;
• CV ketel Remeha bouwjaar 2013 in eigendom;
• Aanvaarding in overleg.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen