Lage der A 17 GRONINGEN

vraagprijs

€ 675.000 Kosten koper

Kenmerken

TypeWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Bouwvormbestaande bouw
Woonoppervlakte180 m²
Bouwperiode1850
WONEN AAN HET WATER OP HET MOOISTE PLEKJE VAN GRONINGEN

Wie wil dat niet, wonen aan het water op de meest gefotografeerde plek van Groningen in een prachtig monumentaal pand (18e eeuw). Alsof je een schilderij binnenstapt. Een woning met geschiedenis en veel sfeer door de aanwezigheid van alle authentieke elementen zoals paneeldeuren, balken plafonds, schouwen en prachtige raampartijen.

Vanuit de woonkamer kijkt u uit op water van de A, waar mooie schepen aan de kade liggen en voorbij varen. Dit is werkelijk een droomplek, met rondom historische panden en oude pakhuizen. Direct om de hoek liggen volop horecagelegenheden, supermarkten en gezellige winkelstraten. En voor rust is het dan heerlijk genieten in de fijne stadtuin of serre.

Deze woning is toe aan nieuwe bewoners, die de woning met liefde en aandacht weer naar een hedendaags comfort brengt. De toekomstige bewoners wonen dan in een historisch juweeltje op het mooiste plekje van Groningen en tegelijkertijd zoeken wij voor dit huis bewoners die niet weglopen voor een verbouwing. Maar die investering is deze woning, op deze locatie, meer dan waard. U creëert een parel van een woning!

Kortom een droomplek om te mogen wonen!

Indeling
Entree, lange gang met toegang naar alle vertrekken en voorzien van een marmeren vloer en trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde een voorkamer met veel lichtinval door de authentieke raampartijen en aan de achterkant een ruime kamer met aansluitend een serre die in verbinding staat met de stadstuin. En daartussen een badkamer met ligbad, toilet en douche.

1e verdieping
Overloop, toilet en een grote living met veel lichtinval en een prachtig uitzicht over het water en aan de achterzijde voorzien van een eenvoudige keuken. Zowel aan de voor- en achterzijde is lichtinval door de mooie authentieke raampartijen. Het is hier heerlijk toeven bij een authentieke schouw en een fantastisch uitzicht.

2e verdieping
Overloop met 2 slaapkamers, badkamer, berging met CV-opstelling en veel bergruimte.

Bijzonderheden
- Rijksmonument;
- Vrijgesteld van een energielabel omdat het een monument betreft;
- Te aanvaarden in de staat zoals het zich bevindt, met een ‘as is, where is’ clausule;
- Aardbevingsschade van € 23.607 (vastgesteld op 30-06-2021) wordt overgedragen aan koper
- Diverse subsidiemogelijkheden van toepassing;
- Verwarming middels centrale verwarming;
- Triple-A locatie;
- Prachtige stadstuin;
- Aanvaarding kan snel.

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 050-3187360 voor direct contact.

Contact opnemen